Om företaget

Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag grundades redan år 1866 och har idag en mycket stark position som marknadsledande sakförsäkringsbolag på Åland.

På Åland erbjuder vi idag ett komplett sortiment av sakförsäkringar för privatpersoner, lant- och skogsbruksfastigheter samt för små och medelstora företag. Vi har vunnit stort förtroende genom vår personliga service, snabbheten och de skräddarsydda försäkringslösningarna.

Ett ömsesidigt bolag

Eftersom vi är ett ömsesidigt bolag är våra kunder tillika våra ägare. Vi agerar långsiktigt med målsättningen att uppfylla och överträffa kundernas och därigenom ägarnas behov och förväntningar. Våra produkter och tjänster ska vara konkurrenskraftigt prissatta och vår service av yppersta kvalitet. Därför utvecklar vi ständigt produktkoncept och lösningar som är anpassade till marknadens varierade behov. Det ömsesidiga engagemanget är en väsentlig del av vår framgång. I vår ömsesidiga bolagsform finns inga andra intressenter än kunderna och bolagets uppgift är därför inte att tjäna så mycket pengar som möjligt. Vårt långsiktiga mål är att genom konkurrenskraftiga premier och hög servicegrad uppnå den största möjliga kundnyttan.

Koncession

Vårt bolag har koncession att bedriva försäkringsverksamhet inom alla väsentliga försäkringsklasser i såväl Finland som Sverige. Vi kan också följa våra företags intressen inom övriga EU.

Förstklassig service och personlig omtanke

Det är först vid en skada som försäkringens innehåll och försäkringsgivaren prövas. Vi är i branschen för att ge den hjälp som kunden behöver och leverera bra och pålitliga försäkringar. Som företagare har du många järn i elden och därför ska vår kunskap och omsorg vara din garanti för en optimal försäkringslösning för ditt företag.

Ålands Ömsesidiga - Trygghet i företaget

Site by Strax Online. Powered by Lemon!